Instructeur

Paul Peeters heeft veel ervaring met omgaan met mensen. Door zijn ervaring als leidinggevende bezit hij de juiste eigenschappen om iedere leerling op zijn of haar gemak te stellen, mede daardoor heeft hij de afgelopen jaren al veel verschillende leerlingen gecoacht naar het rijbewijs. Paul is gecertificeerd als RIS-instructeur, rijinstructeur B en OGS+ instructeur. Hecht jij veel waarde aan goede leiding en rust achter het stuur? Dan is Autorijschool Paul Peeters dé rijschool voor jou.

Autorijschool Paul Peeters

Wij gebruiken de door het CBR gecertificeerde opleidingsmethodiek Rijopleiding In Stappen (RIS). Dit houdt in dat de rijlessen onderverdeeld zijn in modules, waardoor er meer structuur is dan bij een standaard rijopleiding. De RIS-methodiek is onderverdeeld in de volgende modules:

  1. De auto bedienen en beheersen.
  2. Makkelijke acties en verkeerssituaties.
  3. Moeilijke acties en verkeerssituaties.
  4. Veilig en verantwoord rijden (bijvoorbeeld bij gladheid).

Naast scherp geprijsde pakketten bieden wij ook losse lessen. Informatie hierover is te vinden op onze tarieven pagina. Autorijschool Paul Peeters is ook aangesloten bij Vereniging Rijschoolbelang (VRB).

De auto

Bij Autorijschool Paul Peeters rijden wij in een moderne handgeschakelde Ford Focus 1.5 TDCI met 120pk. Deze moderne Ford Focus is voorzien van rijhulpmiddelen zoals driver alert, lane keeping alert en verkeersbordherkenning, die ook gebruikt mogen worden tijdens het rijexamen.

Handige app

Om ervoor te zorgen dat jij altijd inzicht hebt in jouw voortgang maken wij gebruik van een app. Zo weet je altijd waar je staat. Jij kan deze app ook gebruiken om jouw lestegoed in de gaten te houden en afspraken te bekijken.

Online theoriecursus

Als klant van Autorijschool Paul Peeters krijg jij toegang tot het online theorieplatform van PlanGo. Op dit platform kan jij aan de hand van de tekst- en video uitleg jouw theorie leren. Ook kun je hier aan de hand van deeltoetsen en CBR oefenexamens oefenen met de geleerde stof. Op deze manier ben jij goed voorbereid op jouw theorie-examen.

Acties

Het mooiste compliment dat we kunnen krijgen, is mond-tot-mondreclame van enthousiaste leerlingen! Breng jij een nieuwe leerling aan? Dan ontvang jij een gratis rijles van 1 uur!

Lestijden

Wij geven les op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 19:00.

Faalangst

Maak je je zorgen over faalangst? Het is mogelijk om een faalangst rijexamen te doen bij het CBR. Bij een faalangst rijexamen krijg je een examinator die getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Ook is het mogelijk om tijdens een faalangst rijexamen om een time-out te vragen.

Meer vragen?

Neem contact op via ons contactformulier.