06.116.428.74

 contact@autorijschoolpaulpeeters.nl

Over ons

Paul Peeters

Paul Peeters heeft al veel ervaring met het leidinggeven en omgaan met mensen. Hij bezit de juiste contactuele eigenschappen om iedere leerling op zijn of haar gemak te stellen, mede daardoor heeft hij de afgelopen jaren al veel verschillende leerlingen gecoacht naar het rijbewijs. Paul is gecertificeerd als RIS instructeur, rijinstructeur B en OGS+ instructeur. Hecht jij veel waarde aan goede leiding en rust achter het stuur? Dan is Autorijschool Paul Peeters dè rijschool voor jou.

Autorijschool Paul Peeters

Wij geven les volgens de door het CBR gecertificeerde opleidingsmethodiek Rijopleiding In Stappen (RIS). Naast scherp geprijsde pakketten bieden wij ook losse lessen. Ook is Autorijschool Paul Peeters aangesloten bij Vereniging Rijschoolbelang (VRB).

De auto

Bij Autorijschool Paul Peeters rijden wij in handgeschakelde Ford Focus 1.5 TDCI met 120pk. De Ford Focus is o.a. voorzien van driver alert, lane keeping alert en traffic sign recognition. Sinds 1 januari 2016 mogen deze hulpmiddelen ook worden gebruikt tijdens het rijexamen B.

Handige app

Elke leerling heeft altijd en overal inzicht in zijn of haar vorderingen door middel van onze app. Deze app kan jij ook gebruiken om jouw lestegoed in de gaten te houden en om afspraken te plannen.

Aan transparantie, openheid, eerlijkheid en duidelijkheid hechten wij veel waarde.

iTheorie

iTheorie is een complete online theorieopleiding die bestaat uit een online theorieboek, vijftig theorie examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles! Naast deeltoetsen na ieder hoofdstuk, biedt iTheorie ook de complete verkeersbordenbijlage en is het geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen.

Theorie leren was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Acties

Mond tot mond reclame van enthousiaste leerlingen is het mooiste dat er is! Breng jij een nieuwe leerling aan? Dan krijg jij een gratis rijles van 1 uur!

Lestijden

Wij geven les van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 19

Comments are closed.

 • Contact

  Adres

   Parkwijklaan 231, 1326 JT Almere

  Phone

   06.116.428.74

  Email

   contact@autorijschoolpaulpeeters.nl

  kvk

  605 315 84